Prettig eindjaar

Zelf als was 2020 een wat raar jaar voor vele, toch wens ik iedereen een prettig eindejaar toe.
Ikzelf kijk zeker positief terug naar het afgelopen jaar. Het is een jaar waar er op professioneel vlak veel veranderd is en hierdoor ook al persoon ben gegroeid.

Het was een jaar van verschillende veranderingen, vooreerst het veranderen van job binnen Xperthis. Het technische development werk is nu vervangen door meer business analyses, ondersteuning, … Daarnaast heb ikzelf ook meegewerkt aan het praktisch ondersteunen van de nieuwe SDLC manier van werken.

Naar 2021 kijk ik alvast uit. We beginnen al volledig in het nieuw, want Xperthis & Infohos Solutions gaan vanaf 1 januari verder onder de nieuwe naam ZORGI.
Het zal ook een jaar van transitie zijn. Waarbij we de verdere uitrol van SDLC gaan afwerken, nog verder de technische kennisoverdracht uitvoeren naar mijn collega’s. En last but not least, hopelijk toch wat minder COVID-19.

En tot slot wens ik iedereen een gezonde start van 2021 en moge het voor vele toch wat meer perspectief brengen dan 2020.

ZORGI

Met de nieuwjaarsreceptie van 2020 kregen we het bericht dat Xperthis en Infohos hun toekomst samen zien en we dus één bedrijf worden.
Er is in 2020 achter de schermen al veel gebeurd om dit gedaan te krijgen, want de deadline ligt op 1 januari 2021.

Zo’n fusie gaat ook gepaard met een nieuw naam, wat zou deze worden? Blijft het Xperthis of Infohos. Wordt het een combinatie van de twee of iets totaal anders.
Met ons allen hebben we hier naar uitgekeken op om 1 december 2020 krijgen we eindelijk de nieuwe naam te horen en te zien.

ZORGI

Het is ZORGI geworden. Het betekent “zorgen voor” in het Esperanto.
Het is een simpel woord, met een universeel karakter. En dat is waarvoor we staan als organisatie.
We willen onze ziekenhuizen en zorgverleners zo een maximale ondersteuning bieden, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaak, namelijk zorg verlenen.

En dat laatste komt heel duidelijk naar boven met de pandemie (Covid19) die er nu heerst.

Meer info op www.zorgi.be

Windows 10 lockscreen

In Windows 10 kan je het het scherm waar je jouw wachtwoord moet ingeven instellen zodat deze dynamische foto’s toont.

Deze afbeeldingen kan je lokaal terug vinden onder deze folder:
C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets

je zal daar een heleboel bestanden vinden zonder een extensie.
Kopieer de bestanden naar een andere locatie en verander de naam (door F2) en voeg .jpg toe.