Twee jaar product owner @ ZORGI

Iets sneller dan ik zelf verwacht kreeg ik twee jaar geleden de vraag/de kans om door te groeien naar Product Owner Oazis ADT.

Ik heb zelf verschillende functionaliteiten mee helpen ontwikkelen, analyseren, testen in de afgelopen jaren binnen het ADT domein. Ik heb die kans met beide handen gegrepen, maar wel opnieuw met in mijn achterhoofd, kan ik dit wel?

Nu twee jaar later vervul ik nog steeds deze rol en is het mijn hoofdrol geworden, de overgang van developper naar business expert naar product owner heeft toch wel de tijd nodig gehad. En er staan mooie maar ook strategische beslissingen in het vooruitzicht.

Het omvormen van een monolithische on-prem applicatie naar een cloud module gebaseerde oplossing gaat niet over één nacht ijs.

Gepubliceerd door Courtheyn Stijn

Business expert @ Zorgi