Eén jaar Business Expert

Mei 2020, in volle lockdown, een ‘selectie’ proef om te kijken wat voor persoon ik ben en wat mijn sterktes en zwaktes zijn. Dit was nodig in het het kader van de beslissing die ik had genomen toen. Om namelijk het development werk wat achter mij te laten en de overstap te doen naar het business aspect van onze applicaties en processen. Maar wel nog steeds met de nadruk op het gehele patiënt administratie & ADT (opname, transfer en ontslag).

Ondertussen zijn we een jaartje verder en heb ik al veel bijgeleerd. Termen als Stakeholders, BPMN zijn geen onbekenden meer, focussen op de wat en waarom men een wijziging wil in het product of proces. Mede dankzij interne coaching van enkele experts.

Samen met enkele andere collega’s een “master” presentatie in elkaar steken van het product Oazis. Wat houdt het in, proces en functioneel. En van daaruit starten aan een plan voor de toekomst. Waar willen we naar toe met Oazis. Architecturaal, functioneel, …

Naast het analyse gedeelte ben ik ook verantwoordelijk geworden voor de ADT Study group, waarbij we samen met de klanten werken aan nieuwe ideeën en gedachten uitwisselen.

Toen alles begon had ik wel iets van “oei”, wat is dit en gaat ik niet te veel spijt hebben dat ik het technische aspect verlaat. Na een jaartje kan ik toch melden dat dit heel goed meegevallen is. Samen met het development team hebben we een overdracht voorzien, en ik blijf ook steeds voor hen bereikbaar.

Gepubliceerd door Courtheyn Stijn

Business expert @ Zorgi